Meteen naar de inhoud

“In den beginne”

De website zal eerst voornamelijk een site worden met informatie over dinosaurussen, fossielen, de opgravingen, verschillende soorten etc. Dit zal worden aangevuld met blogs van uit mijn interesses over evolutie vs creationisme en reviews over mijn nieuwste dinosaurusfossielen. Hier ben ik in mijn vrije tijd veel mee bezig en deze onderwerpen integreren mij ontzettend. Ik hoop dan ook anderen hierin mee te kunnen nemen.

Uiteindelijk is het doel dinosaurusfossielen te gaan verkopen op een stijlvolle manier waardoor het een presentatiestuk wordt in elke ruimte.

Er zullen veel verschillende dinosaurusfossielen worden verkocht van klein tot groot, kleine Abelisauridae tanden (rechtsboven) en stukjes echte dinosaurus eierschaal (linksboven) tot gigantische tanden van de Afrikaanse T-Rex: Chardontosaurus (rechts- en linksonder)

Een aantal fossiele dinosaurus tanden

Laat een reactie achter